a

Search

Cukormentes fagylalt

Fagylaltkészítő műhelyünk folyamatosan keresi annak lehetőségét, hogy minél egészségesebb élelmiszereket készítsen viszonteladóink és az egészséges élelmiszereket kereső fogyasztóink részére.
Szakirányú mérnöki számítások és éveken át tartó kísérletezés után sikerült megalkotni gasztronómiai újításunkat. Fagylaltgyártó üzemünk az alapanyagok változatlan megtartásával kristálycukor hozzáadása nélkül is készít fagylaltot. Az így elkészített egészséges, cukornélküli fagylaltok külalakban és íz világában is megegyeznek a cukorral készített fagylaltokéhoz.
d
v
A minél magasabb minőség elérése érdekében a cukor nélküli fagylaltok gyártását dietetikus szakember bevonásával végezzük. A kristálycukrot természetes édesítőszerekkel helyettesítjük, melynek köszönhetően ezeket fogyaszthatják egészséges élelmiszereket kedvelők, fogyókúrázók, obesitasban-, cukorbetegségben-(I.-es, II.-es típusú), inzulinrezisztenciában szenvedők, illetve terhes kismamák.
A gyümölcs fagylaltjaink magas gyümölcstartalmúak, táplálékallergénektől (szója, glutén, tejfehérje, tejcukor (laktóz), tojás, földimogyoró, benzoesav, kén-dioxid, azoszínezékek) mentesek és kristálycukor hozzáadása nélkül készítjük, a tejszínes fagylaltjainkat is cukor nélkül állítjuk elő a fogyasztóink részére.